Általános

A duguláselhárítás új korszaka falbontás, rongálás nélkül


- Modern gépek, modern technológia - A dugulás többé nem okoz problémát, felesleges stresszt az Ön otthonában! A fejlett technológia elérte ezt az iparágat is. Az érzékeny, pontos és gyors gépek azonnal a vízvezeték-hálózat csőrendszeréből távolítják el a dugulást kiváltó tényezőt, a felgyülemlett szennyeződés csomót. Egy telefonjába kerül és az éjjel-nappal hívható specialisták (vízvezeték és vízkészülék szerelők) zökkenőmentesen elhárítják a bajt. Rongálás, falbontás és kosz nélkül. Mi segítünk megtalálni a számára ideális duguláselhárítót! Elmondjuk, hogy mely szempontokat szükséges figyelembe venni a keresés során és milyen házi eszközök, módszerek léteznek a duguláselhárításra!

Bővebben: A duguláselhárítás új korszaka falbontás, rongálás nélkül

A Fidesz erkölcsi kötelességnek tekinti a Quaestor-ügy károsultjainak kárpótlását


Komolyabb figyelmet kap a Quaestor-ügy és károsultjainak kártalanítása, amelyet már erkölcsi kötelességnek nevezett a Fidesz-frakció szóvivője, és elmondta, hogy az eddigi lépéseken túl szükség lesz még a felügyeleti rendszer megerősítésére, a bírságok növelésére, valamint az ellenőrzési idő sűrítésére, amelynek köszönhetően minden Quaestor-ügyfél visszakaphatja majd a pénzét.

Bővebben: A Fidesz erkölcsi kötelességnek tekinti a Quaestor-ügy károsultjainak kárpótlását

Közel ezer orvos ment külföldre 2014-ben


2014-ben 948 hatósági bizonyítványt kérvényeztek az orvosok tavaly az Egészségügyi nyilvántartási és Képzési Központtól. Ez az adat pedig azt jelenti, hogy ennyi orvos ment át másik országba dolgozni.

Bővebben: Közel ezer orvos ment külföldre 2014-ben

Lendítse fel vállalkozását!

Számviteli tevékenységre lenne szüksége, de nem tudja, hogy hol találhatna megfelelő szakembert? Fontosnak tartja, hogy igazi profit válasszon a számítógép megszerelésére, vagy duguláselhárításra? Mozgó vendéglátással foglalkozó iránt érdeklődik? Esetleg mérnöki irodára bízná azokat a feladatokat, amelyek felmerültek?

Lendítse fel vállalkozását!Lendítse fel vállalkozását!

Milyen szerekkel próbálkozhatunk az otthoni duguláselhárítással?


Mielőtt még a duguláselhárító szakemberhez fordulnánk, érdemes olyan házilagos módszereket bevetni a probléma megoldása érdekében, amelyek sem különösebb fáradtsággal nem járnak, sem pedig sokba nem kerülnek. Már a konyhában is rengeteg olyan anyagot találhatunk, amelyek remekül helyettesíthetik a lefolyótisztító szereket is.

Milyen szerekkel próbálkozhatunk az otthoni duguláselhárítással?Milyen szerekkel próbálkozhatunk az otthoni duguláselhárítással?

Módosulhat a cafeteria rendszer

A héten az egyik Fidesz képviselő önálló indítványt nyújtott be, mely többek közt módosító javaslattal él az adómentesen adható munkáltatói lakáscélú hiteltámogatást illetően. A módosítási javaslat lényege, hogy ennek eredményeként a hitelintézetek mellett más pénzügyi vállalkozások is folyósíthassanak lakáscélú hitelt. Így az egyforma helyzetű adósok azonos bánásmódban kell részesüljenek. Ez azt jelenti, hogy azoktól a pénzügyi vállalkozásoktól felvett lakáscélú hitelek törlesztéséhez is adhasson a munkáltató adómentes hiteltámogatást, melyek nem hitelintézetként működnek. Ez ugyanis a mai rendszerben nem működik egyelőre, de van remény, hogy módosulhat a cafeteria rendszer.

Bővebben: Módosulhat a cafeteria rendszer